Nygaardsveien – Jærveien

Vi hadde åpning av et helt nytt parkeringsanlegg i Nygaardshagen i Jærveien i desember 2013. Anlegget har særlige fordeler for dem som kommer sørfra, og derved unngår du køkjøring i sentrum.

Dette anlegget er et helt nytt anlegg med kapasitet for 134 biler som også har plasser for forflytningshemmede og sykler. Det er svært enkelt å finne ledig plass, da det er montert såkalt auotmatisk plassdeteksjon som innebærer at små lysdioder i taket over hver av plassene vil lyse grønt (blått for HC-plasser) dersom plassen er ledig, rødt dersom den er opptatt. Utendørs skilter på veggen, i Oalsgaten og Jærveien informerer om ledige plasser. Anlegget består av 2 etasjer, den ene på bakkenivå som er for avgiftsparkering på timebasis for alle som har behov for en parkeringsplass. Vi har også egne plasser for el-biler med ladekontakter; se etter den hvilte lysdioden i taket

I underetasjen er det plass for beboere og abonnementskunder. Disse blir utstyrt med en såkalt «RFID-brikke» som kommuniserer med bomanlegget, og som gjør at bommen automatisk går opp dersom du har en slik brikke. Velkommen til deg som ønsker et abonnement hvor din bil blir stående under tak i et topp moderne anlegg som er bygget i samsvar med Sandnes kommunes nye standard, hvor det er lagt stor vekt på sikkerhet og trygghet med mye belysning og bruk av lyse farger.

I dette anlegget kan man ikke benytte kredittkort eller bankkort ved innkjøring for avgiftsparkering. Man må alltid trekke billett, som man kan betale med mynt, sedler eller kredittkort/bankkort i betalingsautomaten. Det er gjort slik for å hindre kødannelse ved inn- og utkjøring. De som har abonnement slipper dette.

Velkommen til god handel i Sandnes mens bilen står varmt og godt hos oss, og ta kontakt på telefon 51 33 60 60 eller e-post: parkhus@sandnes.kommune.no for tilbud om abonnement!