Park & Ride plasser

Ganddalsgaten på Brueland
For å stimulere dagpendlere til bruk av toget i forbindelse med jobbreiser kan vi tilby egen parkeringsplass i Ganddalsgate mellom Brueland stasjon og Mega. Der kan du parkere gratis mot at du legger kvitteringen for månedskort på tog godt synlig bak frontruten. Velkommen!

Bogafjell
For deg som kommer fra Ålgård, Figgjo eller Bogafjellområdet og som vil benytte offentlig kommunikasjon til Sandnes sentrum , så har vi opparbeidet en Park & Ride plass ved bunnen av Buggelandsbakken. Velkommen til å parkere bilen din der gratis mens du er på jobb. Dessverre så kan ikke plassen benyttes til parkering av lastebiler, trekkvogner, bobiler og tilhengere.

Vatnekrossen ved Hana Skole
For deg som kommer fra Hommersåk, Sviland, Høle mv. og som vil benytte offentlig kommunikasjon til Sandnes sentrum, så har vi opparbeidet en Park & Ride plass i Vatnekrossen like ved siden av Hana Skole. Velkommen til å parkere bilen din der gratis mens du er på jobb. Dessverre så kan ikke plassen benyttes til parkering av lastebiler, trekkvogner, bobiler og tilhengere.