Betalingsmåter

Kredittkort
På de fleste parkeringsplasser og parkeringsanlegg som vi drifter kan du enten betale med mynt eller kredittkort.

Ved bruk av kredittkort er det viktig å følge instruksjonene som blir gitt i automaten. Husk på å ta ut billetten og kontroller den før du legger den inn i bilen bak frontruten, slik at vi lett kan kontrollere at du har betalt.

EasyPark App
I samarbeid med EasyPark kan vi tilby to ulike måter å betale for parkering på ved hjelp av mobiltelefon. Disse løsningene gjør parkering og betaling enkelt for deg! Du betaler ved hjelp av mobiltelefonen, og 15 min. før parkeringstiden utløpet får du en påminnelse. Du kan også forlenge parkeringstiden på en enkel måte uten å måtte gå tilbake til bilen.

Den enkleste løsningen er å benytte app’en, som du kan laste ned både for Android og Apple produkter. Husk på å vær nøye når du registrerer kjøretøyets registreringsnummer og sonenummer, da vi ellers ikke mottar bekreftelse på at du har betalt p-avgiften.

 Ved problemer med EasyPark appen, skal man kontakte EasyPark på tlf. 23 30 88 80.

Dobbelkonto
Dobbelkonto gir deg muligheten for å bruke en og samme app’ både til dine private parkeringer  og til jobbrelaterte parkeringer. EasyPark hjelper deg med å sette opp app’en slik at du i en og samme app kan skille mellom privatparkering (som belastes ditt kredittkort) og parkering i jobbsammenheng (som belastes firmaets kredittkort), og hvor betaling skal belastes. Enklere enn dette kan det vel ikke gjøres!

Kontakt EasyPark for å få dem til å sette opp dobbelkonto for deg i dag:

E-post: kundeservice@easypark.net

Telefon: 03456 (alternativt 23308880)

 

EasyPark AS
Hagegata 22
0653 Oslo
Tel: 03456

Mynt
Du kan alltid betale med mynt på våre automater og parkometre.