1. november 2014 åpnet kjøpesenteret Bystasjonen, og i underetasjene finner du et topp moderne parkeringsanlegg. Det er lagt vekt på bruken av lyse farger, god belysning, høy sikkerhet og bruk av automatisk plassdeteksjon (dvs. bruk av lysdioder i taket) for lettere å finne ledige plasser. Som el-bilkjører skal du kikke etter hvite dioder, som bruker av parkeringsplass for forfytningshemmede leter du etter blå dioder og forøvrig ser du etter grønne dioder for å finne ledige ordinære plasser.

Anlegget har plass til i alt 471 biler, hvorav 345 plasser er i det åpne anlegget og 126 plasser er i den lukkede delen forbeholdt beboerne. Vi kan tilby deg en trygg parkeringsplass beskyttet mot vær og vind, og for dem som ønsker det kan vi tilby abonnementsløsning. Velkommen til å ta kontakt på telefon 51 33 60 60 eller pr. e-post : parkhus@sandnes.kommune.no for et pristilbud !

 

Åpningstider:

Mandag – fredag: 06:00 – 24:00

Lørdag: 08:30 – 24:00

Søndager/alle helligdager: 09:30 – 24:00

Alle som har kjørt inn i anlegget har tilgang til anlegget via sidedørene også utenfor åpningstid for å hente bilen. Da taster du de seks siste sifferne på billetten og dørlåsen i Julie Egesgate eller Ivar Aasensgate åpner seg.
Abonnenter/beboere har tilgang til å kjøre inn i- og ut av anlegget 24/7. De taster de siste seks siffere på abonnementskortet for å komme inn de samme sidedørene.