Personbiler

Vi kan tilby deg årskort/årsabonnement på flere ulike plasser i sentrum av Sandnes. Gå inn  på «Parkeringsanlegg» og du vil finne en rekke alternativer og priser. Det kan være lurt å tenke nøye igjennom hvor du kommer fra og hvor du arbeider, for på den måten å unngå å måtte kjøre igjennom sentrum og stå i kø dersom du ikke nødvendigvis må.
Dersom du tegner et abonnement vil du motta en tidsbegrenset midlertidig parkeringstillatelse som gjør at du kan begynne å parkere omgående. Du vil deretter motta en faktura som gjelder ut inneværende år, og når den er betalt vil du motta parkeringskortet. Abonnementet fornyes automatisk inntil det blir sagt opp, og du vil motta faktura og nytt parkeringskort for hvert år. Kortet er personlig og ikke knyttet mot et bestemt kjøretøy.

I parkeringsanleggene i Bystasjonen og Nygaardshagen benytter vi elektroniske parkeringskort, som gjør at bommene åpner seg automatisk når kjøretøyet nærmer seg.

Lastebiler og busser

Vi kan sammen med ROM Eiendom tilby parkeringsabonnement for slike kjøretøyer på den gamle godsterminalen i Hoveveien vis-a-vis Gand Videregående skole.